Over Daphne

Mijn drijfveer is om mensen verder te helpen. Veranderen is niet altijd makkelijk en leuk maar vanuit respect, betrokkenheid en met een dosis humor en enthousiasme begeleid ik mensen naar een punt van waaruit ze zeggen dat het ze sterker heeft gemaakt.

daphne-rijkee-profielfotoAls zelfstandig gedragsdeskundige word ik ingeschakeld voor counseling, coaching, loopbaanadvies, re-integratie en outplacement. In de regio Rotterdam werk ik met zowel jongeren als volwassenen. Mijn werkwijze kenmerkt zich door een groot inlevingsvermogen gecombineerd met een praktische oplossingsgerichte aanpak. Daphne

Na mijn universitaire opleiding orthopedagogiek heb ik bij een internationale dienstverlener voor de farmaceutische industrie gewerkt. Ik verzorgde hier de werving en selectie van commerciële medewerkers. De hoge kwaliteitseisen en de dynamiek van deze branche waren een goede aanvulling op mijn opleiding en een waardevolle ervaring als hulpverlener.

In 2001 ben ik volledig als zelfstandige gaan werken. Mijn ervaring als recruiter bleek een goede basis voor het begeleiden van medewerkers bij outplacement en later re-integratie. Ik heb inmiddels vele medewerkers begeleid in het vinden van ander werk. Naast de meer intern gerichte fase zoals bijvoorbeeld de loopbaanheroriëntatie vind ik het een plezier om extern aan de slag te gaan. Het samen opstellen van een CV en brief en het benaderen van potentiële werkgevers zijn concrete activiteiten die iemand uit een impasse kunnen halen.

Locatie

Click to open a larger map

Kantorencomplex Henshof
Vlambloem 130
3068 JE RotterdamLoc
010 2071135