Particulieren

Investeren in jezelf is de moeite waard. Als coach/counselor begeleid ik mensen om het beste uit zichzelf te halen. Soms omdat ze toe zijn aan een extra uitdaging, soms omdat ze even niet meer weten hoe ze er zelfstandig uit komen.

Ik combineer een groot inlevingsvermogen met een praktische oplossingsgerichte aanpak. Mijn opleiding als orthopedagoog en mijn jarenlange ervaring met individuele cliënten zorgen voor een deskundig traject waarin je mag verwachten dat er ook daadwerkelijk iets verandert in een leven.

Werkwijze particulieren

Persoonlijke begeleiding is maatwerk. Samen wordt een plan van aanpak gemaakt waarbij de klant aan het roer staat.

Het eerste contact vindt telefonisch plaats. We maken dan kort kennis en bespreken wat de wensen zijn. Deze eerste telefonische afspraak is gratis.

Indien u met de begeleiding wilt starten, maken we een afspraak voor de intake. Hierna weet u hoe de begeleiding er inhoudelijk uit gaat zien en hoeveel gesprekken we verwachten nodig te hebben.

Kosten

De sessies vinden in principe eens per twee weken plaats. De kosten bedragen € 85,00 per uur. Er wordt per maand gefactureerd. Indien u tussentijds wilt stoppen met de begeleiding, betaalt u alleen voor de reeds gevoerde gesprekken. Afspraken die niet 48 uur van tevoren zijn afgezegd, worden in rekening gebracht.

Ik ben aangesloten bij de NVO. In sommige gevallen komt de begeleiding in aanmerking voor vergoeding door de verzekeraar. Informeer bij uw verzekeraar voor de voorwaarden van vergoeding. Mijn AGB code is 94-008993

Locatie

De gesprekken vinden plaats op de Vlambloem 130 in Rotterdam Ommoord. U kunt zich melden bij de receptie. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Vanaf Metrostation Binnenhof is het ongeveer 10 minuten lopen.

Kantorencomplex Henshof
Vlambloem 130
3068 JE Rotterdam
010 2071135

Locatie

Click to open a larger map

Kantorencomplex Henshof
Vlambloem 130
3068 JE RotterdamLoc
010 2071135