Referenties

Wat voor mij maakt dat ik de begeleiding zo fijn vind, is dat Daphne verder kijkt dan de gebaande paden, met je meedenkt en je alle benodigde handvatten biedt, maar je daarbij zelf leidend laat zijn in het gesprek. Zij kan mij met haar vragen zelf de oplossing laten uitspreken. Vanuit haar open en eerlijke houding biedt Daphne in de gesprekken een gevoel van veiligheid, professionaliteit en welwillendheid. Door te spiegelen, met af en toe een grapje op een goede manier te weten relativeren en praktische oefeningen te geven, biedt zij mij al lange tijd goede ondersteuning. (particuliere cliënt, 23 jaar)

Particuliere cliënt, 23 jaar

Wij zetten Daphne graag in voor de begeleiding van onze medewerkers. Ze weet snel en deskundig de vinger op de zere plek te leggen en heeft medewerkers naar tevredenheid begeleid richting effectiever functioneren.

Werkgever

Ik haalde slechte cijfers en was heel erg zenuwachtig voor toetsen. Door de begeleiding weet ik dat ik last had van faalangst. Ik haal nu weer goede cijfers en ben niet meer zo zenuwachtig.

Particuliere cliënt, 12 jaar

Mijn ervaring met de begeleiding is in één woord geweldig. Ik kwam in een wak waar de Mount Everest in past….. En daar was Daphne; de eerste die echt naar mij luisterde. Ze verdiepte zich in de klachten waar ik mee rond liep en kwam vervolgens met antwoorden of suggesties die mij tot andere inzichten brachten. Re- integratie met bemiddeling door Daphne, heeft er toe geleid dat ik weer deel neem aan het arbeidsproces, maar belangrijker nog ik kreeg ook mijn eigenwaarde terug.

Re-integratie cliënt, 45 jaar

Locatie

Click to open a larger map

Kantorencomplex Henshof
Vlambloem 130
3068 JE RotterdamLoc
010 2071135